Möt Johan, transportansvarig på Shelfless

Transportlogistiken är i fokus för Johan
Kontakta oss!

Kolla även in det här

Möt Marlon, Head of Operations på Shelfless

Möt Marlon, Head of Operations på Shelfless

”Jag snubblade in i någonting som blev mitt DNA. Jag älskar lager, jag älskar logistik, jag älskar ledarskap och brinner för att utveckla andra ledare!”

För ett effektivt team krävs en målmedveten ledare. Att se potentialen i människor, utmana och bygga upp starka ledare – Det är Marlons drivkraft.

Så här väljer du rätt fraktalternativ för din e-handelsverksamhet

Så här väljer du rätt fraktalternativ för din e-handelsverksamhet

Att välja rätt fraktalternativ är av stor betydelse för din e-handelsverksamhet. Det påverkar inte bara kundupplevelsen, utan även din förmåga att konkurrera på marknaden. Det finns en mängd olika fraktföretag att välja mellan, men hur väljer du rätt alternativ för just din verksamhet? Vi hjälper dig navigera i den frågan, med fokus på den svenska och nordiska e-handelsmarknaden.

Möt Lovisa, Teamleader på Shelfless

Möt Lovisa, Teamleader på Shelfless

”Det är roligt med en utmaning, ingen dag är den andra lik. Tanken från början var inte att detta jobb skulle bli långvarigt, men jag har klättrat under åren och fångats av nya utmaningar hela tiden som fått mig att vilja stanna.”

Lovisa Elm har varit med sedan f.d DreamLogistics tidiga år. För 10 år sedan var hon en gymnasiestudent på jakt efter ett extrajobb, och nu är hon en erfaren ledare för ett team på 40 medarbetare.

Möt Niklas, säljare på Shelfless

Möt Niklas, säljare på Shelfless

”Jag tycker det är så häftigt att jag i ena stunden kan prata med en person med en expanderande e-handel hemma i sitt kök, och i nästa samtal ett jättestort företag! Skillnaden mellan potentiella partners kan vara allt mellan himmel och jord, och det är så häftigt att få sitta i de rummen och diskutera.”

Som säljare är Niklas det första stoppet för nya kunder hos Shelfless. Ett uppdrag som går ut på att guida de nya kontakterna till den lösning som passar bäst för just deras e-handel – något som kräver en rejäl dos kunskap.