Möt våra partners

Transportbolag

Airmee

Airmee

Airmee ger era kunder snabba och smidiga leveranser. Du kan även integrera Airmee i din webbshop.

Asendia

Asendia

Med Asendia tar vi fram lösningar för internationella frakter. Leveransmöjligheter som anpassas till din verksamhet.

Best Transport

Best Transport

Hemleveranser när det passar mottagaren. Leverera på dag och tid som passar kunden.

Bring

Bring

Bring är en nordisk logistik- och postleverantör i Sverige och Norden. De hjälper oss med paket, bud, express- och hemleveranser.

Budbee

Budbee

Sedan 2016 har Budbee revolutionerat branschen för hemleveranser och idag erbjuder de sin tjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark.

CityMail

CityMail

Leverans av post och paket till kunder i storstäder.

Deutsche Post

Deutsche Post

Används för att skicka spårbara brevförsändelser ut i världen. Har tracking till ca 55 länder med leverans i postala nätverken.

DHL

DHL

Med DHL skickar vi paket till hela världen. DHL hjälper även våra kunder med palltransporter och storgods.

DSV

DSV

DSV är en global leverantör av transporter runt om i världen. Vi är mycket glada över att ha DSV som samarbetspartner.

Earlybird

Earlybird

Early Bird är en tjänst som levererar det er kund beställt online hela vägen till deras postlåda. De arbetar på natten och levererar paketat tidigt på morgonen.

FedEx

FedEx

FedEx hanterar våra mindre paket och försändelser oavsett vart de ska i världen. Snabba leveranser till bra priser.

Greencarrier

Greencarrier

En partner som vi samarbetar väldigt nära med när det kommer till containerfrakter för våra kunder. Allt ifrån import, införtullning till flyg- och båttransporter.

Helthjem

Helthjem

Helthjem är ett norkst logistikföretag som vi har ett samarbete med. De är snabbare och enklare än någon annan distributör i Norge.

Instabox

Instabox

Instabox startade 2015 och idag kan mer än halva Sveriges befolkning hämta ut paket i deras smarta skåp. De är en partner som vi på Shelfless är glada över att ett samarbete med.

Jetpak

Jetpak

Jetpak hjälper oss med akutlösningar, budkörningar och specialleveranser. Ett bra komplement till de ”vanliga” transportbolagen.

Posti

Posti

Posti är ett finländskt postbolag som vi på Shelfless är glada över att ha som samarbetspartner.

Postnord

Postnord

Postnord hanterar en stor del av våra paket och palleveranser. Vi har ett mycket gott samarbete med Postnord vilket gynnar er som kund.

Schenker

Schenker

De av våra kunder som väljer att använda Schenker får en mycket effektiv leveranslösning till ett bra pris. Det mesta som skickas med Schenker är inrikes.

TNT

TNT

Worldwide, express, timely – så sammanfattar vi TNT. Används för delar av vårt utrikesgods.

UPS

UPS

Snabba leveranser till hela världen, det är UPS och vad UPS hjälper oss med. Alltid pålitliga och säkra.

ERP

Business Central

Business Central

Med Dynamics 365 Business Central effektiviserar ni era processer och ökar tillväxten. En omfattande lösning för små till medelstora företag.

Fortnox

Fortnox

Fortnox sänker trösklar och öppnar dörrar för Sveriges företagare. Ett par klick bort finns allt du behöver för att starta, driva och växa.

Jeeves

Jeeves

Jeeves ERP byggs på en genial arkitektur som enkelt och kostnadseffektivt låter dig implementera och uppgradera ett mycket anpassat system. Självklart finns det stöd till Shelfless.

Specter

Specter

Med API kopplar vi ihop oss med Specters webbaserade affärssystem och kan enkelt administrera din logistik. Specter är ett mycket bra val och fungerar utmärkt tillsammans med Shelfless.

Swelog

Swelog

Ett affärssystem som Swelog effektiviserar processerna och eliminerar fel och brister. Ju mer komplexa processerna är, desto viktigare är samarbetet mellan företaget och affärssystemet.

Visma

Visma

Visma SPCS arbetar vi med och har egenutvecklade program för att ni ska kunna använda detta i ert samarbete med oss.

Visma Business

Visma Business

Använder du Visma Business är det inga problem utan vår Webservice fungerar perfekt med denna leverantör.

Plattformar för e-handel

Abicart

Abicart

Vi har många kunder som valt Abicart som leverantör och även här har vi koppling så dina ordrar kommer direkt till vår system.

Askås

Askås

Från lilla Säffle kommer en av Sveriges bästa leverantörer av e-handelssystem och självklart är de kopplade till vårt logistiksystem.

Centra Commerce

Centra Commerce

Centra Commerce är en e-handelsplattform för varumärken där Shelfless är stolt partner. Vi kan utan problem hantera ditt orderflöde om du arbetar med Centra Commerce.

E37

E37

E37 erbjuder ett e-handelssystem som gör det enkelt att driva en lönsam webbshop. Vi är stolt partner till E37 och har koppling så vi enkelt kan hantera ert orderflöde.

Jetshop

Jetshop

En av de största plattformsleverantörerna och vi är mycket stolta över att arbete med Jetshop. Din butik kopplas utan några problem.

Magento

Magento

Magentos opensource-lösning är oerhört populär med över 200,000 butiker över hela världen. Vi kopplar automatiskt din butik till vårt logistiksystem.

Nordisk E-Handel

Nordisk E-Handel

Driver du en butik hos Nordisk E-handel kan du enkelt koppla ihop den med vårt logistiksystem. Nordisk E-handel är ett företag och en tjänst som aldrig står stilla utan alltid utvecklas.

OpenCart

OpenCart

Opencart är en gratis opensource-lösning där färdiga teman, betallösningar finns tillgängliga. Shelfless finns självfallet med som partner.

Prestashop

Prestashop

PrestaShop är ett tillförlitligt och flexibelt open-source system för e-handel. Sedan starten 2007 har PrestaShop revolutionerat branschen genom sina lösningar för att engagera kunder och öka online försäljning.

Shopify

Shopify

Över 80,000 butiker drivs just nu med Shopify i grunden och givetvis har vi koppling till dem.

Shopitoo

Shopitoo

Shopitoo är en enkel men komplett e-handelslösning, där du kan bygga och administrera din egen webbutik från mindre än 4 kr per dag. Självklart har vi en orderkoppling till Shopitoo.

SiteDirect

SiteDirect

På ett enkelt sätt kan du nu skapa automatiska flöden genom att koppla ihop Shelfless och ditt e-handelssystem i SiteDirect. Synka information mellan systemen och jobba mer effektivt.

Squarespace

Squarespace

Skapa din hemsida enkelt med Squarespace. Väljer du deras e-butik har vi färdig koppling och kan utan problem sköta din logistik.

Starweb

Starweb

Med 15 år i branschen erbjuder Starweb en modern och lättanvänd e-handelsplattform som enkelt integreras med vårt logistiksystem.

Vendre

Vendre

Med Vendre får du den kompletta e-handelsplattformen som hjälper dig att sälja mer. Drag & släpp innehåll, syns mot nya kunder och integrera till ert affärssystem för minskad administration.

Wikinggruppen

Wikinggruppen

Wikinggruppen erbjuder en komplett sökmotorvänlig webbutikslösning och självklart fungerar det utan problem med Shelfless.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce bygger på WordPress och är helt gratis. Har du denna lösning är det inga problem att koppla upp dig mot oss.

Övriga partners

FileMaker

FileMaker

Vi på Shelfless har arbetat med Filemaker under en längre tid.

Fyndiq

Fyndiq

Säljer du dina varor på Fyndiq kan vi enkelt hantera logistiken. Du säljer och vi skickar varor till dina kunder, perfekt!

Groupon

Groupon

Kör du försäljning genom Groupon har vi automatiskt koppling och får ut dina sålda produkter snabbare än snabbt!

KGH

KGH

KGH optimerar er handel och tullhantering genom ett brett utbud av tjänster.

Klarna

Klarna

Sedan många år tillbaka samarbetar vi med Klarna och rekommenderar Klarna till alla våra kunder. Klarna hanterar bland annat fakturabetalning för e-butiker och är enligt oss ett måste för att lyckas.

nShift

nShift

Med vår koppling till nShift är det enkelt att använda deras tjänst för transportadministration.

Sello

Sello

Det unika med Sello är just att du kan ta en vara och lägga den på alla eller några utvalda försäljningskanaler samtidigt. Sello kommer att se till så att alla försäljningskanaler har rätt lagersaldon, produktbilder, priser och så vidare.

ShipStation

ShipStation

Väljer du att arbeta med ShipStation för att överföra dina ordrar är det inga problem, vi älskar ShipStation och vi älskar att arbeta med dem.