Slutet för onödig luft i paket

En miljöbov ute på vägarna

Automation för att minska onödig luft i paket

En 3PL med tydlig vision – Ingen onödig luft

Hur fungerar det i praktiken?

Genom att ta bort onödig luft i paketen som skickas ut blir det vinst för slutkonsumenten

Vi är Shelfless

Kontakta oss!

Kolla även in det här

Så här väljer du rätt fraktalternativ för din e-handelsverksamhet

Så här väljer du rätt fraktalternativ för din e-handelsverksamhet

Att välja rätt fraktalternativ är av stor betydelse för din e-handelsverksamhet. Det påverkar inte bara kundupplevelsen, utan även din förmåga att konkurrera på marknaden. Det finns en mängd olika fraktföretag att välja mellan, men hur väljer du rätt alternativ för just din verksamhet? Vi hjälper dig navigera i den frågan, med fokus på den svenska och nordiska e-handelsmarknaden.

Shelfless hjälper dig att digitalisera logistiken för din nätbutik

Shelfless hjälper dig att digitalisera logistiken för din nätbutik

Att digitalisera fler delar av sin e-handel har blivit alltmer populärt. Att kunna använda data och Artificiell Intelligens för att göra logistiken mer effektiv skapar fler möjligheter för e-handlare, oavsett nätbutikens storlek. Dessutom kan integrationer med befintliga e-handelsplattformar göra processen väldigt smidig.

Maximera din Black Friday med effektiv logistik

Maximera din Black Friday med effektiv logistik

Black Friday, Black Week, eller till och med Black Month, är årets höjdpunkt inom e-handeln. Därför är vårt fokus glasklart – att leverera slutkundernas fynd så snabbt som möjligt, trots en ofta flera hundraprocentig ökning av inkommande ordrar. Hur funkar det i praktiken? Och vad behöver vi för info från dig som e-handlare för att säkerställa en smidig upplevelse? Ta en närmare titt på hur vi tillsammans kan göra Black Friday till din e-handels höjdpunkt, utan att du behöver oroa dig för logistiken.