Möt Marlon, Head of Operations på Shelfless

Kontakta oss!

Kolla även in det här

Möt Lovisa, Teamleader på Shelfless

Möt Lovisa, Teamleader på Shelfless

”Det är roligt med en utmaning, ingen dag är den andra lik. Tanken från början var inte att detta jobb skulle bli långvarigt, men jag har klättrat under åren och fångats av nya utmaningar hela tiden som fått mig att vilja stanna.”

Lovisa Elm har varit med sedan f.d DreamLogistics tidiga år. För 10 år sedan var hon en gymnasiestudent på jakt efter ett extrajobb, och nu är hon en erfaren ledare för ett team på 40 medarbetare.

Möt Niklas, säljare på Shelfless

Möt Niklas, säljare på Shelfless

”Jag tycker det är så häftigt att jag i ena stunden kan prata med en person med en expanderande e-handel hemma i sitt kök, och i nästa samtal ett jättestort företag! Skillnaden mellan potentiella partners kan vara allt mellan himmel och jord, och det är så häftigt att få sitta i de rummen och diskutera.”

Som säljare är Niklas det första stoppet för nya kunder hos Shelfless. Ett uppdrag som går ut på att guida de nya kontakterna till den lösning som passar bäst för just deras e-handel – något som kräver en rejäl dos kunskap.

Möt Johan, transportansvarig på Shelfless

Möt Johan, transportansvarig på Shelfless

”Vad jag gör i min roll? Det är ett brett spektrum av allt från strategiska frågeställningar till operativa utmaningar”.

Frakten är en kärnfråga i hela Shelfless verksamhet. En beställning är lagd och slutkonsumenten väntar spänt på sin order – Här är det Johan som sett till att Shelfless kunder kan erbjuda de bästa frakt-alternativen i checkouten, så ordern kommer fram på ett prisvärt, smidigt och hållbart sätt. Det ska vara en smärtfri resa från dörr till dörr, en process slutkunden inte ska lägga märke till utöver att allt fungerar som det ska.