Cyber Monday – vad är det egentligen?

Nya trender skapar nya traditioner

Varför Cyber Monday?

Hantera peakar med en skalbar partner

Kontakta oss!

Kolla även in det här

Slutet för onödig luft i paket

Slutet för onödig luft i paket

Du har klickat hem en produkt från en e-handel. En lagom stor produkt som kommer passa perfekt på den där outnyttjade platsen i ditt hem. Du får en notis om leverans och går för att hämta ditt paket. Konstigt, paketet är större än du tänkte dig? Allt får sin förklaring när du öppnar paketet. Där ligger din nya produkt, men runtomkring är utrymmet fyllt med papper i konfettiformat och… luft?

Är Crossdocking rätt för din e-handel?

Är Crossdocking rätt för din e-handel?

Olika e-handlare kräver olika lösningar. Har du behov av att på ett smidigt sätt leverera varor direkt från en leverantör, raka vägen till din kund, utan att varorna lagras däremellan? Då kan Crossdocking vara något för dig. Vi går igenom vad det är, hur det går till och varför det kan vara fördelaktigt för din e-handelssituation.

5 saker du behöver veta innan du väljer en 3PL-leverantör

5 saker du behöver veta innan du väljer en 3PL-leverantör

Att välja rätt 3PL-leverantör kan vara en utmaning. När det gäller att outsourca lagerhantering och fulfilment för din e-handelsverksamhet är det viktigt att göra en noggrann och välinformerad bedömning. I denna artikel kommer vi att diskutera fem viktiga faktorer som du bör överväga innan du väljer en 3PL-leverantör för din e-handelsverksamhet.

Shelfless hjälper Xshapes köra sitt eget race

Shelfless hjälper Xshapes köra sitt eget race

Xshapes var i ett växande skede – lagret hemma hos Anna Stålnacke tog mer och mer yta och tid att sköta. Situationen var inte längre hållbar, och att hitta en lösning på problemet fick hög prioritet då ordrarna inte slutade rulla in.