RevolutionRace väljer Shelfless

Sedan 2021 hanterar Brings Shelfless-anläggning i Borås en stor del av logistiken för RevolutionRace. Anläggningen omfattar 27,000 kvadratmeter, där mestadels av produktionen sker genom automation. Sedan starten har stort fokus varit på än mer automation för att ligga i linje med de kraftigt ökade volymerna. Inom den nya avtalsperioden kommer investeringarna och fokus på automation fortsätta.

Vi är oerhört stolta och glada att RevolutionRace återigen väljer oss. Partnerskapet med RevolutionRace är ett kvitto att det vi gör för våra e-handelskunder är rätt. Jag och mitt team ser verkligen fram emot att utvecklas tillsammans med RevolutionRace de kommande åren.” säger Jonas Ahlgren, VD för Shelfless Sverige.

”Det känns helt rätt att förlänga vårt partnerskap med Bring och Shelfless, och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete. Med Shelfless kan vi fokusera på vad vi gör bäst – att designa och utveckla högkvalitativa outdoorprodukter till ett oslagbart värde. Den fortsatta satsningen på automation kommer möjliggöra en ännu smidigare lagerhantering, vilket i förlängningen skapar ett ökat värde till våra kunder i form av ökad kvalitet och service.” säger Hanna Blixt, COO, RevolutionRace.

Om RevolutionRace

RVRC Holding AB (publ) (RevolutionRace) är ett snabbt växande outdoorföretag som erbjuder multifunktionella produkter inklusive kläder, skor, ryggsäckar och accessoarer till människor med en aktiv livsstil. RevolutionRace ambition är att skapa högkvalitativa, färgglada och prisvärda outdoorprodukter med fantastisk design och passform till ett oslagbart värde under devisen ”Nature is our playground”. Företaget når via sin digitala D2C affärsmodell ut till kunder i fler än 35 länder via 18 unika webbutiker. Företaget grundades 2013 och är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2021. RevolutionRace mission är att göra naturen tillgänglig för alla!

Om Shelfless

Shelfless är Brings fulfilmentlösning för nätbutiker. Genom att vara transportoberoende kan Shelfless ta hand om hela eller delar av din logistikkedja, allt från varumottagning, plock, pack, leverans och retur – och nätbutiken kan hela tiden ha full kontroll via Partnerportalen. Shelfless ger nätbutiker möjligheten att nyttja strategiskt placerade lager runt om i Norden, vilket ger en konkurrensfördel då lagret kommer närmare slutkunderna. Dessutom gör detta att klivet in på marknader utanför Sveriges gränser blir betydligt enklare.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jonas Ahlgren, VD, Shelfless Sverige AB
070-555 26 40
jonas.ahlgren@bring.com

RevolutionRace väljer Shelfless