CDON väljer Brings fulfilmentlösning Shelfless

Nu är det klart att CDON väljer att flytta sin e-handel till Brings nyetablerade lager Shelfless i Rosersberg. Här etableras ett helautomatiserat lager och redan nu körs Autostore på ett flertal kunder – och snart också CDON.

– Valet av Shelfless från Bring var enkelt då deras övergripande vision går som hand i handske med vår. Deras vilja att investera i moderna lösningar, alltifrån plockautomation till full flexibilitet är något vi kommer ha mycket nytta av. Jag ser verkligen framemot detta samarbete, säger Tobias Neumann, Marketplace Operations Manager, CDON.

Shelfless i Rosersberg är den senaste i raden av Brings flera högautomatiserade fulfilmentlager i Norden. En lösning i världsklass som ger kunderna en mer effektiv logistik. Du betalar enbart för den yta som faktiskt används – vilket gör att både stora och små nätbutiker med fördel kan använda Shelfless utan att behöva investera stora summor i ett eget högautomatiserat lager.

”Det känns fantastiskt kul och jag är oerhört stolt att den vision vi har med Shelfless och jag kan inte tänka mig ett bättre betyg och bekräftelse än att CDON nu väljer oss” säger Jonas Ahlgren, VD på Shelfless Sverige.

Bild: Jonas Ahlgren, VD Bring Shelfless Sverige & DreamLogistics AB

Lagerflytten pågår i detta nu och de första ordrarna har redan skickats ut från anläggningen i Rosersberg.

”Genom att kunna knyta ihop alla led i distributionslogistiken blir Bring Shelfless en strategiskt viktig samarbetspartner för oss” säger David Olhed, CCO på CDON.

Bild: David Olhed, CCO, CDON.

Om Shelfless

Shelfless är Brings fulfilmentlösning för nätbutiker. Helt enkelt en helhetslösning som tar hand om hela logistikkedjan. Allt från varumottagning, plock, pack, leverans och retur – och nätbutiken kan hela tiden ha full kontroll via kundportalen. Shelfless ger nätbutiker möjligheten att nyttja strategiskt placerade lager runt om i Norden, vilket ger en konkurrensfördel då lagret kommer närmare slutkunderna. Dessutom gör detta att klivet in på marknader utanför Sveriges gränser blir betydligt enklare.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Matilda Adelborg
Presschef Bring
matilda.adelborg@bring.com
073 58 39 335

CDON väljer Brings fulfilmentlösning Shelfless