Bangerhead väljer Shelfless

Shelfless har sedan många år hanterat Bangerheads hela e-handelslogistik. Detta har man gjort från siten i Borås där Shelfless har ett automationslager med fokus på plockautomation. Det förlängda samarbetet innebär att man nu även kan fokusera och investera stort i packautomation vilket kommer leda till ökad kapacitet och snabbare ledtider.

”Snabba ledtider mot kund står alltid högt i fokus hos oss och med de nya investeringarna som är gjorda ökar vi både vår effektivitet och kapacitet samt förbättrar vårt hållbarhetsarbete ytterligare med mindre luft i paketen.” säger Marc Palmefjord, VD Bangerhead AB.

Automationen som är installerad under sommaren 2023 kommer gå i fulldrift inom kort och kunna nå maxkapacitet redan till peak. Utöver packautomation innefattar även investeringen fler manuella stationer, sorteringsverk och ergonomisk förbättring.

”Att få äran att fortsätta vara med och bidra till Bangerheads fantastiska resa känns magiskt. Teamet på Bangerhead gör sitt väldigt bra och tillsammans med vårt team och i kombination med ännu mer automation har vi en väldigt fin position för framtiden. ” säger Jonas Ahlgren, VD Shelfless Sverige AB.

Om Bangerhead

Bangerhead är en skönhetsbutik med ett skönhetsuniversum som täcker över 20.000 produkter inom allt från hud- och hårvård till makeup, doft och stylingverktyg. Vi erbjuder flera av skönhetsvärldens absolut bästa varumärken och nya trendande niche-brands. Vi erbjuder personlig service med digitala hår- och hudvårdskonsultationer med ett team av dedikerade skönhetsexperter som guidar dig rätt.

Om Shelfless

Shelfless är Brings fulfilmentlösning för nätbutiker. Genom att vara transportoberoende kan Shelfless ta hand om hela eller delar av din logistikkedja allt från varumottagning, plock, pack, leverans och retur – och nätbutiken kan hela tiden ha full kontroll via kundportalen. Shelfless ger nätbutiker möjligheten att nyttja strategiskt placerade lager runt om i Norden, vilket ger en konkurrensfördel då lagret kommer närmare slutkunderna. Dessutom gör detta att klivet in på marknader utanför Sveriges gränser blir betydligt enklare.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jonas Ahlgren, VD Shelfless Sverige AB
070-555 26 40
jonas.ahlgren@bring.com

Bangerhead väljer Shelfless